Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra butik4you.dk.

Kundeservice

Du kan kontakte vores kundeservice døgnet rundt på mail@butik4you.dk.

Bestilling

Når du har fundet de varer du ønsker og lagt dem i indkøbskurven skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer. Når handelsbetingelserne er accepteret og betalingen gennemført modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.

Priser

Alle priser på butik4you.dk er opgivet i danske kroner inkl. 25% moms.

Betalingsformer

Butik4you.dk modtager betaling med følgende kreditkort: MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Bemærk, at beløbet først vil blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra vores lager.
Vi tager ikke kortgebyrer

Sikkerhed ved elektronisk betaling

Butik4you.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med ePay. butik4you.dk får hverken oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer.

Fakutra/Kvittering

Sammen med din bestilling modtager du en faktura på dine vare samt en kvittering på din betaling for dit køb hos butik4you.dk. Denne faktura/kvittering er din dokumentation for, at du har købt varen hos butik4you.dk.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret på alle varer regnet fra den dag de modtages.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@butik4you.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger (det gælder hellere ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Omkostningerne for at returnere varen skal du selv afholde.

VIGTIGT! vi anbefaler, at du sender dine returvarer som forsikret pakkepost, så pakken kan spores hos Post Danmark, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen eller såfremt forsendelsen bortkommer.
Sender du pr. brev påtager du dig ansvaret for, at varen kommer retur. Forsvinder den under forsendelsen, kan vi ikke tilbagebetale dig beløbet for varen.
Bemærk, at vi ikke modtager post og pakker sendt pr. efterkrav.

Returformular

Når varen sendes retur skal du anvende returformularen og vedlægge en kopi af din faktura eller anden dokumentation for købet. Bemærk, returvarer sendt pr. efterkrav modtages IKKE!

Returadresse ved fortrydelse af køb
4 You – Torvegade 19 – 4640 Faxe

Levering og transport

Levering af varer fra butik4you.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
butik4you.dk sørger for levering med Post Danmark. Den typiske leveringstid er 2-5 hverdage. Leveringstiden kan i ferieperioder være forlænget.
Du vil modtage besked pr. mail når din bestilling bliver afsendt.
POST DANMARK
Prisen for forsendelse med Post Danmark er mellem 0.00 og 59.00 DKK. afhængig af ordrestørrelsen.
Pakker sendt med Post Danmark leveres til den nærmeste pakkeboks eller din hoveddør, hvis du har indgået aftale om Flex-levering med Post Danmark. Har du ingen Flex-leveringsaftale og er du ikke hjemme, vil Post Danmark lægge en pakkeseddel, og du skal selv afhente din pakke på posthus.

Risiko for varerne

Risikoen for varer købt af butik4you.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt hos butik4you.dk. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Forudsætningen herfor er at reklamationen er berettiget.Reklamationsretten dækker således ikke forkert håndtering, fejlagtig brug eller groft misbrug af varen.

Vi beder dig reklamere inden for rimelig tid efter du har konstateret en fejl/mangel. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Send os en mail på mail@butik4you.dk.
Vigtigt – kontakt os inden du fremsender din reklamationsvare. I forbindelse med berettigede reklamationssager afholder butik4you.dk returneringsomkostningerne.

Returadresse ved reklamationer
4 You – Torvegade 19 – 4640 Faxe

Bemærk venligst, at vi ikke modtager post og pakker sendt pr. efterkrav.
Når varen sendes retur, skal du vedlægge en kopi af din faktura. Ved kreditering tilbageføres beløbet til den konto, beløbet blev hævet på.

Ombytning af varer

Hvis du skal have byttet en varer til en anden skal du selv afholde omkostningerne til returneringen. Vi sender den nye vare til dig jf. Post Danmarks prisliste.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos JFJ Entreprise v/Jes Friis Johansen, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på butik4you.dk er JFJ Entreprise v/Jes Friis Johansen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@butik4you.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@butik4you. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.09.2018